Op pad in Labiomista!

Sep
18
18 September 2022 / 10:30 AM tot 12:30 PM

Location

Labiomista
Marcel Habetslaan 58/60
Genk 3600
Belgium
Google map and directions

Ga je mee op pad in Labiomista?

Op zondag 18 september wandelen doorheen de grote tuin van kunstenaar Koen Van Mechelen. We worden begeleid door een gids die ons twee uurtjes zal rondleiden doorheen het park. 

We spreken af om 10u30 aan de ingang van Labiomista. Na onze wandeling gaan we nog iets drinken in Nomadland. Dat ligt naast Labiomista

Zien we je daar? Inschrijven kan onder de praktische informatie.

 

Toegankelijkheid

Labiomista is door middel van verharde wandelpaden toegankelijk voor personen in een rolstoel en voor kinderwagens. Door een rolstoellift is de villa eveneens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bezoekers met een auditieve beperking kunnen de teksten lezen op de infoborden en labels. Op aanvraag is een rolstoel of buggy beschikbaar aan het onthaal. 

Huisdieren

In het park zijn honden (en andere huisdieren) niet toegelaten, uitgezonderd wanneer het een geattesteerde assistentiehond betreft.

Bereikbaarheid

Genk is er een handige tool uitgewerkt voor fietsers. alle info vind je op www.fietsnetgenk.be. Labiomista bevindt zich aan het kruispunt van de fietsknooppunten 508 en 548. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden. Daarnaast is er aan Labiomista ook parking.

Meer info over La Biomista en praktische informatie vind je hier terug.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Recent responses