31 aug 2015

Duurzame horeca in Genk

Groen Genk organiseerde deze bestuursperiode een bevraging van de Genkse horeca in het kader van duurzaamheid. 

We stelden vragen over fairtrade op de kaart, vegetarisch, bio, streekproducten, kraantjeswater, het meeneembakje voor overschot maaltijden. Het meeneembakje kreeg de voorkeur van de handelaars en ook voor vegetarische gerechten waren er mogelijkheden.  Er werden dan ook werkgroepen opgericht om vegetarisch eten en fairtrade in Genk meer draagvlak te geven.

Reacties

Cookies op groen.be

Groen gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren. Deze cookies verwerken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig.

Als je daarvoor toestemming geeft, maken we ook gebruik van marketingcookies. Die stellen ons in staat om de website beter af te stemmen op jouw voorkeuren.

Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Voorkeuren aanpassen
Alle cookies accepteren